Nog even geduld
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Antoine en Esther
07 Mei 2009 | Nieuw Zeeland, Coromandel
Nog even geduld....we kunnen vanaf de camperstandplaats waar we nu zitten even geen foto's bij de berichten plaatsen. Dat is natuurlijk voor de thuisbljivers jammer want de kiekjes zijn voor de verandering weer eens heel erg mooi geworden (wij hebben ze al uitgereid op de laptop mogen bewonderen).
Vanmorgen om 7.15 uur hebben we al hardgelopen, helaas waren de wegen niet zo geweldig en was het behelpen.
Vervolgens hebben net een ontbijtje in het zonnetje achter de kiezen (roereitje met een geroosterde boterham "jammie"!) en gaan zo op doorreis.
Er ligt een schitterende dag voor ons, het zonnetje schijnt en de lucht is blauw...wat zal de dag van vandaag ons gaan brengen.
Tot het volgende reisbericht!
Tot het volgende reisbericht!
07 Mei 2009 - 04:55
Sabientje:
hoi lieverds
wat een reis zeg!
echt heerlijk om te lezen!
lieverds wederom... geniet er lekker van!
dikke zoenen uit het gooi